Over ons

Auto Ryma is een universele garage voor onderhoud en reparatie van alle merken gevestigd in Made. Wij zijn in 1990 begonnen als eenmanszaak en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een veelzijdig auto bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor APK, onderhoud, reparaties, etc. Maar ook voor bijvoorbeeld restauraties van oldtimers en klassieke legervoertuigen. Tevens beschikken wij over de faciliteiten om ook grote aanhangers, caravans en campers van onderhoud te kunnen voorzien.

Onze garage aan de Burgemeester van Campenhoutstraat

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom krijgt u bij ons altijd vooraf een prijsopgaaf zodat u achteraf geen vervelende verassingen kan verwachten. Ook tonen wij u altijd de onderdelen die we hebben vervangen en leggen we u uit wat er aan de hand was, mocht u dit interessant vinden natuurlijk. De liefhebber mag de oude onderdelen natuurlijk mee naar huis nemen!

 

Werkgebied

Het werkgebied van Auto Ryma is met name West-Brabant met veel trouwe klanten in bijvoorbeeld Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosterhout, Wagenberg, Terheijden, Hooge- en Lage Zwaluwe, Den Hout en Breda. Daarbij hebben wij ook klanten uit de regio Rotterdam en het Noorden van België.