Wij hebben niet stilgezeten deze zomer!

Posted by in Nieuws | May 27, 2012

Er sinds het voorjaar een hoop veranderd bij Auto Ryma. Allereerst hebben wij de garage zelf een grote beurt gegeven. Na een hoop timmer- en schilderwerk heeft onze werkplaats weer de nette en professionele uitstraling die we willen.

Vorige maand is onze nieuwe meet apparatuur binnen gekomen. Vanaf nu kunnen wij sneller een diagnose stellen en service meldingen uitschakelen. Met deze laatste technische snufjes kunnen wij uw voertuig (vanaf bouwjaar 1997) compleet uitlezen en sneller tot de kern van het probleem komen dan menig concurrent.

Garage Auto Ryma

Sinds vandaag is ook onze nieuwe website online. Hier kunt u alles lezen over ons dienstenpakket, over Auto Ryma, onze specialismes (klassieke legervoertuigen & oldtimers) en natuurlijk contact met ons opnemen.

Garage Auto Ryma

Bent u trouwens al klaar voor de koude seizoenen? De herfst en de winter komen er weer aan en om goed voorbereid te zijn op de grillen van moeder natuur krijgt u nu bij iedere grote beurt de APK gratis. Kom langs of bel/mail ons voor meer informatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *